انواع درآمد ها ، انواع درآمد ها ، کسب درآمد از اینترنت ، کسب درآمد اینترنتی – بخش اول ، انواع درآمد ها – بخش دوم کسب درآمد از اینترنت ، کسب درآمد اینترنتی ، انواع درآمد ها
انواع درآمد ها انواع درآمدها انواع درآمد ، انواع درآمد اینترنتی انواع درآمد کسب درآمد اینترنتی کسب درآمد ، انواع درآمد ها انواع درآمدها انواع درآمد
انواع درآمد ها – بخش اول – کسب درآمد – کسب درآمد
بحث سواد مالی، شاید مهمترین نوع آموزشهایی باشد که افراد در طول زندگی خود معمولاً از آن بی بهره می مانند. با مطالعه این مقاله خواهیم فهمید که چند نوع درآمد داریم و مطلوب ترین نوع درآمدها چیست؟
دو نوع اصلی درآمد
- درآمد خطی
- درآمد مستمر یا رسوبی
درآمد خطی
در حالت اول (درآمد خطی) معامله ای بین زمان و پول صورت میگیرد به این معنی که شما هر چقدر وقت بگذارید همان قدر هم درآمد خواهید داشت و هر ساعت از وقت شما ارزش خاصی خواهد داشت. (البته بسته به سطح تحصیلات و مرتبه اجتماعی این ارزش متغیر است مثلاً نمیتوان انتظار داشت که ارزش یک ساعت از وقت یک پزشک با یک ساعت از وقت یک پرستار برابر باشد هرچند که هر دو آنها، وظیفه خاص خود را انجام داده و نقش کلیدی خود را در سازمانی به نام بیمارستان ایفا میکنند.) تمامی افرادی که برای دیگران کار میکنند (مانند کارگران،کارمندان و… ) و نیز افرادی که رئیس خود یا اصطلاحاً خویش فرما هستند (مانند مغازه داران و پزشکان، وکلا، مهندسین در هر صورتی که کار کنند و… ) این گونه درآمدی دارند.
این درآمد تا زمانی وجود دارد که شما بتوانید یک طرف معامله یعنی زمان خود را فراهم کنید و به دلال آن بدهید. اگر روزی به هر دلیلی قادر به فروش زمان خود نباشید، درآمدی هم نخواهید داشت.
به این نمودار دقت کنید:
همان طور که در این نمودار میبینید، بین زمان و درآمد شما رابطه ای مستقیم وجود دارد و اگر درآمد بیشتر بخواهید، طبیعتاً باید زمان بیشتری هم به کارتان اختصاص دهید. زمان بیشتر برای کار یعنی زمان کمتر برای خانواده، تفریح و… .
ضرب المثل معروفی است که میگوید: «اومد ابروشو درست کنه، زد چشمشو کور کرد.» آره، اومدیم کاری بکنیم برای رفاه بیشتر خانواده ولی باعث شدیم که کمتر بتونیم در کنار هم باشیم!!!!!!
درآمد رسوبی
در این حالت شخص برای کاری که انجام میدهد، نه تنها در زمان انجام آن که بعد از دست کشیدن از آن هم، کسب درآمد میکند. درآمد رسوبی خود به دو بخش تقسیم میشود:
- درآمد اهرمی
- درآمد مانده
در درآمد اهرمی که بهترین مثال آن شبکه سازی است (گروهی از افراد که برای شما کار میکنند)، شما با استفاده از انرژی دیگران، در کنار انرژی خودتان، کسب درآمد میکنید. مثلاً در حالتی که دست به تأسیس شرکت میزنید، از چنین درآمدی برخوردار خواهید بود. شما با ساختن شبکه ای از افراد، تجارت خود را حتی در عدم حضور خودتان فعال نگه میدارید. درآمد مانده را میتوان برای مثال در مورد یک نویسنده دید. او از هر چاپ کتاب خود درصدی دریافت میکند در حالی که تنها یک بار نوشته است.
اما تلفیقی از این دو درآمد را می توان در سرمایهگذاری های گوناگون دید. جایی کهپول اهرم درآمدزایی میشود و بدون حضور سرمایهگذار برای وی سودآوری مینماید.
بهترین نوع درآمد
خوب به نظرشما کدام نوع درآمد در تضمین آینده مالی ما مهم تر است؟ درآمد خطی، اهرمی یا مانده یا شاید هم همین نوعی که از سرمایه گذاری حاصل میشود یعنی اهرمی مانده؟
درآمد خطی که تکلیفش معلومه؛ اگه یه روزی دور از جونتون مریض شدین افتادین تو بیمارستان این درآمد هم قطع میشه یعنی درست جایی که بهش نیازدارید، نیست!
درآمد مانده هم حجم محدودی داره که میتونه خیلی بیشتر باشه.
درآمد اهرمی هم وقتی خوبه که اگه یه روزی خودتون بالای سر بیزینستون نبودید؛ بازهم جریان داشته باشه یعنی مانده هم باشه.
پس می رسیم به اهرمی مانده یا همون چیزی که توی سرمایه گذاری دیدیم. حتماً دارید باخودتون میخندید که: اینو باش خودمون میدونیم اگه پولدار باشیم و اونو سرمایه گذاری کنیم، می تونیم پول خوبی درآریم! جداً میشه ولی اگه پول نداشتید چی؟ یعنی اونوقت دیگه باید قید درآمد اهرمی مانده و آینده مالی مطمئن رو بزنید؟
جواب این سئوال را در قسمت دوم این مقاله بیابید!
انواع درآمد ها ، انواع درآمد ها ، کسب درآمد از اینترنت ، کسب درآمد اینترنتی – بخش اول ، انواع درآمد ها – بخش دوم کسب درآمد از اینترنت ، کسب درآمد اینترنتی ، انواع درآمد ها
انواع درآمد ها انواع درآمدها انواع درآمد ، انواع درآمد اینترنتی انواع درآمد کسب درآمد اینترنتی کسب درآمد ، انواع درآمد ها انواع درآمدها انواع درآمد
Thanks for being on point and on taegtr!