تبلیغات اینترنتی ، ۴ عنصر اصلی در تبلیغات اینترنتی , ۴ عنصر اصلی در تبلیغات اینترنتی-بخش اول ، ۴ عنصر اصلی در تبلیغات اینترنتی-بخش دوم , عناصر اصلی در تبلیغات اینترنتی ، تبلیغات اینترنتی
تبلیغات اینترنتی ۴ عنصر اصلی در تبلیغات اینترنتی عناصر اصلی در تبلیغات اینترنتی
در بخش اول همین مقاله با نخستین جزء یک آگهی اینترنتی آشنا شدیم و در طی آن اهمیت متن مناسب در آگهی اینترنتی را دریافتیم. در ادامه به سه جزء دیگر یک آگهی اینترنتی اشاره می کنیم و خواهیم دید که چطور می توان یک آگهی خوب داشت که به پیشرفت کسب و کار اینترنتی ما کمک می کند.
جهت مطالعه قسمت نخست این مقاله، اینجا کلیک کنید.
در قسمت دوم مقاله به بررسی آدرس اینترنتی، ایمیل ثانویه و محل مناسب جهت انتشار آگهی می پردازیزم.
۲. آدرس اینترنتی
وقتی در اینترنت تبلیغ می کنید، مسلماً به یک آدرس اینترنتی هم نیاز دارید. تبلیغ بدون ارائه آدرس یک سایت یا وبلاگ درست مثل توزیع تراکتهایی است که در آن آدرس و نام فروشگاه تبلیغ شده وجود ندارد!!!
شما نیز باید آدرس صفحه محصول یا سرویس مورد نظرتان را اعلام کنید. اگر یکی از محصولات سیستم همکاری در فروش خود را تبلیغ می کنید، می توانید لینک صفحه آن در سیستم همکاری در فروش را اعلام کنید.
اما اگر برای محصول یا سرویسی متعلق به خودتان تبلیغ می کنید که سایت ندارد، توصیه میکنم حتماً سایت یا وبلاگی برای ان طراحی کنید تا بیننده آگهیتان بتواند محصول شما را در سایتتان ببیند.
۳٫ ایمیل ثانویه
منظور ایمیلی غیر از ایمیل اصلیتان است. اما چرا؟
سایتهای آگهی رایگان بازدیدکنندگان زیادی دارند که بین آنها همه نوع فردی دیده می شود. مهمترین دسته این بیننده ها که در این قسمت موضوع صحبت ما هستند، اسپمرها به شمار می روند. این افراد، ایمیلها را از سطح سایتهایی مثل سایتهای تبلیغات اینترنتی جمع آوری میکنند و شروع به ارسال نامه های تجاری ناخواسته (اسپم) به این ایمیلها می کنند. به هر حال رعایت اصول اخلاقی چیزی است که نمی توان از هر کسی انتظار داشت و شرکتهای تبلیغاتی هیچ علاقه ای به رعایت این اصول ندارند: آنها به سادگی اسپم ارسال می کنند تا پول دربیاورند… .
قطعاً شما هم مثل من دوست ندارید که هر وقت ایمیلتان را باز می کنید، با انبوهی از ایمیلهای تبلیغاتی روبرو شوید. به همین دلیل به شدت توصیه میکنم که از یک ایمیل ثانویه برای ارسال آگهی در سایتهای آگهی رایگان استفاده کنید تا ایمیل اصلی خود را از شر این مزاحمان، مصون نگه دارید.
البته برخی از این سایتها، این امکان را به شما می دهند که با ایمیل اصلی ثبت نام کرده و در زمان ثبت آگهی ایمیل دیگری را به کار ببرید. اما در مورد سایر مشخصات، همیشه مشخصات واقعی خود را به کار ببرید چرا که بیننده آگهی از این طریق شما را می شناسد و برای ایجاد اعتماد ، راهی بهتر از معرفی صادقانه وجود ندارد.
۴٫ محل مناسب برای ارسال
همه حرفها را زدیم و متن خود را هم آماده کردیم. اما مسأله اصلی: این آگهی را کجا ثبت کنیم؟؟؟
به دنبال مکانی مناسب جهت درج آگهی خود هستید اما چطور باید آن را پیدا کنید؟ ساده ترین راه این است که عباراتی مثل “تبلیغات اینترنتی”، “سایت تبلیغاتی”، “آگهی رایگان” و … را در گوگل جستجو کنیم. اما از کجا می خواهیم مطمئن شویم که سایتهای ظاهر شده در لیست نتایج مناسب این کار هستند؟ از کجا می توانیم مطمئن شویم که این سایتها می توانند بازدیدکننده خوبی برای ما بفرستند؟ یکی از مهمترین فاکتورها در مورد سایتهای آگهی طبقه بندی شده در اینترنت این است که این سایتها باید از تکنولوژی بهینه سازی مناسبی استفاده کنند تا آگهی ما در سریع ترین زمان ممکن در موتورهای جستجو مخصوصاً گوگل ایندکس شود. فاکتور دیگر میزان بازدیدهای آن است که معمولاً مخفی است و نباید به چیزی که در صفحه آنها میبینیم اعتماد کنیم. به پیج رنک آنها همچنین رنک الکسا باید دقت کرد. با این حساب می توان تا حدودی به بازدیدهای بالای آنها پی برد.
بررسی این موارد برای سایتهای تبلیغاتی زمان بسیاری می برد که من این کار را برای نزدیک به ۱۰۰ تا ۱۵۰ سایت تبلیغاتی فارسی انجام داده ام. لیست بهترینهای آنها را می توانید در مقاله تبلیغات رایگان اینترنتی که به زودی منتشر می شود، بینید. با استفاده از این مقاله، دیگر نیازی نیست تا شما هم برای بررسی سایتهای تبلیغات اینترنتی زمان بگذارید. من در تک تک آن سایتها آگهی ثبت کردم و نتایج را بررسی کردم تا لیست بهترینها آماده شد. شما در وقت خود صرفه جویی کنید.
با رعایت این ۴ اصل ساده، راندمان آگهی تبلیغاتی خود را بالا ببرید و به این ترتیب شاهد افزایش سود بیزینس آنلاین و کسب و کار اینترنتی خود باشید.
البته این نکته را به یاد داشته باشید که این ۴ اصل را می توانید هر جا که قصد نوشتن یک مقاله برای تبلیغ چیزی دارید، به کار ببرید تا بهترین نتیجه را از آگهی اینترنتی خود به دست آورید.
تبلیغات اینترنتی ، ۴ عنصر اصلی در تبلیغات اینترنتی , ۴ عنصر اصلی در تبلیغات اینترنتی-بخش اول ، ۴ عنصر اصلی در تبلیغات اینترنتی-بخش دوم , عناصر اصلی در تبلیغات اینترنتی ، تبلیغات اینترنتی
۲ comments